Sponsored Links

Piratii din Caraibe 2
Wuf.ro » Jocuri Armor Games » Piratii din Caraibe 2

Piratii din Caraibe 2

Piratii din Caraibe 2 este un joc fantastic cu pirati ce poate fi jucat online contra altor jucatori. Fanstastic nu este un cuvant prea mare pentru un asemenea joc. In acest joc vei explora Marea Caraibelor in calitate de pirat si vei putea face absolut ce vei dori strabatand aceste mari pline de insule. Piratii in acele vremuri jefuiau vapoarele de transportau marfuri pentru a obtine bani din vanzarea marfurilor. Acesta va fi doar unul dintre multe optiuni pe care ti le ofera cel mai tare joc de pirati de pe internet. Pe langa jefuirea navelor de transport ale popoarelor civilizate te vei lupta si cu alti pirati pentru prada sau pentru ceea ce ei deja au pradat si detin pe navelele lor.

Exista mai multe grupuri sau clanuri de pirati, iar tu vei face parte din unul cu care va fii in avantajul tau sa mentii conditii tratative cat mai bune neatacand navele prietene care fac parte din aceeasi grupare. Restul piratilor te vor vedea de fiecare data ca pe o prada si nu vor zabovi in a incarca tunurile si a trage inspre nava de pirati in momentul in care intri in bataia tunurilor lor. Ajusteaza viteza corabiei tale de pirati si evita ghiulele care se indreapta vertiginos spre tine. De asemenea si tu ii vei putea ataca colectand toate materialele pe care le furasera deja ei si le aveau inca pe barca.

Toate vapoarele din Marea Caraibelor, in cel mai impresionant joc de pe internet Piratii din Caraibe 2, sunt inarmate cu tunuri, astfel reprezinta un pericol pentru integritatea corabiei tale de pirati. Luptele le poti castiga cu iscusinta navigarii pe mare. Marea iti va oferi si momente climatice nefavorabile precum sunt valurile mari care iti vor impinge corabia, furtunile care iti va trebui sa le ocolesti altfel vei avea sansa sa pierzi corabia cu intreg echipajul sau in valurile create de furtuna. Nu in ultimul rand trebuie sa precizam ca in acest joc vei intampina si gaurile negre ale marilor si oceanelor, gropile mari de pe Terra, precum este si Groapa Marianelor unde in acea perioada au disparut sute si mii de vapoare ce strabateau oceanele in cautarea tarmurilor noi.

Jocul acest cu pirati nu te va lasa sa te plictisesti o clipa deoarece in astfel de jocuri cu pirati online vei avea parte de nenumarate sarcini din partea liderului grupului tau de pirati care iti va da questuri din ce in ce mai dificile dupa nivelul tau de experienta in joc. Cum le vei putea face fata? Ei bine, raspunsul este unul cat se poate de simplu, prin experienta, ceea ce include si faptul ca vei castiga din jafurile pirateresti o sumedie de galbeni si cufere pline cu aur cu care iti vei putea imbunatati: tunurile, panzele pentru o mai buna viteza, nava pentru rezistenta, capacitatea pentru a putea colectiona si transporta mai multe materiale, vei putea angaja un echipaj mai priceput si multe altele.

Cel mai complex joc gratis ce poate fi jucat in browser, Piratii din Caraibe 2, iti ofera si posibilitatea descoperirii marilor comori ingropate pe diferite insule. Astfel dupa mai multe sarcini completate vei putea cauta comorile ingropata, urmand harta comorii ingropate cu multa atentie o vei putea si descoperi. Un lucru important de retinut pentru toti jucatorii este faptul ca sesiunea jocului va fi salvata pe siteul nostru, astfel de fiecare data cand veti revenii pe pagina cu jocul de pe siteul nostru va veti putea continua aventura din Caraibe jucand alaturi de alti jucatori din online, jocul avand cateva milioane de jucatori in intreaga lume si iti vei putea deveni un cunoscut pirat.

Puteti juca acest joc fie doar cu ajutorul mouseului, fie doar cu ajutorul tastaturii fie a celor doua combinate. Controlul cu mouseul: Click stanga muta nava prin mari si oceane iar click dreapta va fi utilizat pentru a trage cu tunurile de pe partea corabiei pe care se afla si cursorul mouseului. Tastatura: A,D sau Stanga,Dreapta pentru a roti nava, W,S sau Sus, Jos pentru a ajusta viteza corabiei, Space pentru a trage cu tunurile favorabile, tasta Tab pentru a schimba intre cele doua tipuri de ghiulele care le ai pe corabia ta de pirati, Shift sau M pentru a deschide mini harta, Z,X,C pentru a activa unul dintre cele trei questuri sau misiuni din partea de sus a jocului, iar tastele 1,2,3 te vor ajuta sa activezi abilitatile echipajului!

Vizualizari: 3,101 times

Piratii din Caraibe 2 9.83 out of 10 based on 24 votes.
Tancuri si Bule 2
Tancuri si Bule 2
Boala Luptatorului Furios
Boala Luptatorului Furios
Catapulta cu Sushi
Catapulta cu Sushi
Cavalerul Protector
Cavalerul Protector

Jocuri populare

Snooker Profesionist
Snooker Profesionist
Mercedes in Trafic 3D
Mercedes in Trafic 3D
Baiatul de Foc si Fata de Apa 10 Lupta Suprema
Baiatul de Foc si Fata de Apa 10 Lupta Suprema
Baiatul de Foc si Fata de Apa Templul Inghetat
Baiatul de Foc si Fata de Apa Templul Inghetat
Taxi cu Volan
Taxi cu Volan
Baiatul de Foc si Fata de Apa Templul de Cristal
Baiatul de Foc si Fata de Apa Templul de Cristal
Printul din Persia
Printul din Persia
Baiatul de Foc si Fata de Apa Templul din Jungla
Baiatul de Foc si Fata de Apa Templul din Jungla
Echipa de Sniper 3D
Echipa de Sniper 3D
BMW Seria 5 Test
BMW Seria 5 Test
Candy Crush
Candy Crush
Counter Strike 1.6 3D
Counter Strike 1.6 3D
Plante vs Zombii
Plante vs Zombii
Curse Turbo 3D
Curse Turbo 3D
Licenta pe Stivuitor
Licenta pe Stivuitor
Motocross Nitro
Motocross Nitro
Salveaza Oile 2 In Subteran
Salveaza Oile 2 In Subteran
Pregatire Soldati
Pregatire Soldati