Jocuri de Craciun

Wuf.ro » Jocuri de Craciun
Umplem aceasta categorie cu cele mai frumoase jocuri legate de Craciun, de iarna, de zapada, pe care le puteti juca atat in timpul sarbatorilor de iarna dar si pe parcursul anotimpului rece. Aceasta categorie este special creata pentru sarbatoare Craciunului, pentru Mos Craciun, prietenul tuturor copiilor. Aici aducem cele mai frumoase joculete cu mos craciun, aflat in diferite ipostaze, fie pe sania lui magica conducand renii, fie pe diferite alte vehicule precum atv-uri, motociclete, masini, sau in alte ipostaze haioase pentru orice copil care il iubeste pe Mosul. Alte elemente specifice acestei categorii vor prezenta impodobirea bradului de Craciun sau pe renii mosului care au nasurile rosii si sunt foarte haiosi. Cel mai probabil in aceasta categorie vei putea gasi si joculete cu diferite retete culinare specifice sarbatorii Craciunului, insa daca nu le vei gasi aici cu siguranta vei descoperi multe retete de facut mancare in categoria special creata pe siteul wuf pentru acestea.

Aici, in aceasta categorie, in spiritul anotimpului rece, adaugam si foarte multe asa zise joculete de sau cu iarna. In ce constau acestea? Ei bine, ele sunt legate de acest anotimp si zapada este prezenta in toate. Fie ele sporturi de iarna, oameni de zapada, bulgari de zapada, toate le veti putea descoperi in aceasta categorie si va puteti juca cu zapada de la caldura din casa in timpul veri, iar in timpul ierni va puteti stinge pofta de o bataie cu zapada, jucand aceste jocuri gratis. Unele dintre jocurile cu sporturi de iarna pe care nu le veti gasi aici, le veti putea descoperi prin alte categorii, explorand siteul nostru si incercand diverse tipuri de joculete. Lupta in zapada sau cu zapada, iubirea Craciunului, a bradului, a cadourilor toate incep din aceasta pagina a siteului Wuf.ro!
Jocuri de Craciun 10.00 out of 10 based on 2 votes.

Jocuri noi din categoria Jocuri de Craciun

Batalia Pinguinilor Batalia Pinguinilor este un joc vechi dar foarte popular inca, un joculet care ilustreaza o lupta...
Batalia Pinguinilor
Curse cu Schiurile In cadrul jocurilor de iarna regasim si sporturile de iarna printre care preferatul romanilor est...
Curse cu Schiurile
Omul de Zapada Viu Jocurile cu oameni de zapada sunt printre cele mai cautate joculete gratuite de pe internet in pe...
Omul de Zapada Viu
Bataie cu Bulgari Joaca acest joc amuzant in care bataile cu bulgarii de zapada nu mai sunt doar prefatele copiilor...
Bataie cu Bulgari
Mos Craciun pe ATV Mai multe jocuri cu mos craciun pot fi descoperite in aceasta categorie de jocuri de iarna. Acest...
Mos Craciun pe ATV
iStunt 2 Istunt 2 este unul dintre cele mai cunoscut joc de snowboard. In acest joc tu va trebui sa...
iStunt 2