Jocuri cu Unghii

Wuf.ro » Jocuri cu Unghii
In aceasta categorie vom adauga doar jocuri in care trebuie sa faci manichiura diferitelor personaje de desene animate, din filme, celelbritati de la TV si lista poate continua. Nu doar jocuri de facut unghiile, ci si joculete in care trebuie sa ai grija de intreaga mana a clientei tale, de pielita din jurul unghiilor. Pasii in general ale acestor joculete sunt de a taia unghille, dupa te vei ocupa de pielita din jurul unghiilor de la mainile clientei, vei acoperi unghiile intr-un strat de lac protector, care va mentine sanatatea si luciul unghiilor o perioada indelungata de timp, iar dupa trecerea perioadei de uscare le vom acoperi cu un lac de o culoare speciala, aleasa dupa gustul fiecareia dintre voi.

Alte joculete ce vor fi adaugate in aceasta categorie pot fi acelea in care vei avea sansa de a invata cum sa pui unghii de gel. Dupa cum probabil bine stiti, unghiile din gel sunt relativ usor de pus, dar ai nevoie de cateva informatii de baza. In momentul de fata ele sunt foarte populare, marea majoritatii a doamnelor si domnisoarelor purtand astfel de unghii de gel, de diferite forme, lungimi sau culori. Nu ezita sa incerci unul dintre jocurile in care pui unghii de gel, ce le poti descoperi in aceasta categorie.

In marea categorie a joculetelor cu unghii si de manichiura, le vom include si pe jocurile de protejat mainile de bacterii, de curatat. Acest gen de joculete messy sunt tot mai multe in ultima perioada, dezvoltate de tot mai multi developeri de flash din mediul online, astfel, cele messy ce au legatura cu mainile sau unghiile le vom adauga tot in aceasta categorie. Incercati si alte categorii special dedicate fetelor precum ar fi jocurile de sarutat sau jocurile de nascut copii.
Jocuri cu Unghii 10.00 out of 10 based on 3 votes.

Jocuri noi din categoria Jocuri cu Unghii

Elsa la Manichiura A venit momentul pentru regina din castelul de gheata Elsa, sa treaca si pe la salonul de manichi...
Elsa la Manichiura