Jocuri de Gasit Obiecte

Wuf.ro » Jocuri de Gasit Obiecte
Jocurile de gasit obiecte ascunse sunt foarte interesante si captivante, deoarece trebuie sa evadezi din diferite locatii, case ale groazei, camere dragute si multe alte locuri spectaculoase care iti trezesc diferite sentimente. In aceste joculete trebuie sa cauti obiecte pentru a rezolva diferite puzzleuri. De cele mai multe ori aceste jocuri escape au mai multe nivele, iar pentru a trece la urmatorul nivel, trebuie sa il rezolvi pe anteriorul, sa gasesti toate obiectele de care ai nevoie, toate codurile ascunse pe care va trebui sa le folosesti ulterior in rezolvarea misterului si a misiunilor.

Majoritatea acestor jocuri de evadat au o lupa pentru a mari diferite zone cheie, ce au ascunse obiecte de care vei avea nevoie, precum chei de deschis usi, sau medalioane ce deschid porti ascunse. De asemenea, celelbrul mit al cartii din biblioteca, adica, o carte din biblioteca trasa va deschide o poarta noua catre o alta incapere, este omniprezenta in aceste joculete cu hidden objects. Rezolva misterele acestor jocuri si devolta-ti gandirea si atentia distributiva, pentru ca aceste joculete, pe langa partea distractiva si misterioasa in acelasi timp, sunt si educative devoltandu-ti diferite abilitati.

Cauta toate obiectele folosind lupa, aduna-le toate in invetarul tau, si foloseste-le cand consideri ca este nevoie. Odata ce vei reusi sa rezolvi un nivel al unui dintre aceste joculete cu obiecte ascunse, deja ai trecut la un alt nivel de cunoastere, cu calitati de inspector ce investigheaza diferite probleme, raspunsuri de negasit, dar fiecare indiciu este important, fiecare cod de neinteles la inceput este un cod esential pe care va trebui sa-l folosesti mai tarziu. Nu ezita sa incerci si alte joculete ale acestei categorii, unul cu siguranta va fi pe gustul tau.

Jocuri de Gasit Obiecte 9.38 out of 10 based on 13 votes.

Jocuri noi din categoria Jocuri de Gasit Obiecte

Evadeaza din Camera Colorata Evadeaza din Camera colorata este un joculet de gasit obiecte ascunse, un joc in care actiunea se...
Evadeaza din Camera Colorata