Jocuri Educative

Wuf.ro » Jocuri Educative
O categorie speciala doar cu jocuri educative si educationale. In aceasta categorie vei gasi joculete care iti vor antrena creierul, care te vor ajuta sa calculezi mult mai usor, sa inveti alfabetul, sa recunosti obiecte si ingrediente. Aceste jocuri sunt recomandate copiilor cu varste intre 2 si 8 ani. Astfel toti copii care sunt la gradinita pot sa invete cifrele, literele, chiar intregul alfabet, sa recunoasca obiecte, ingrediente alimentare, animale si multe altele. De asemenea pentru copii mai mari avem si jocuri mai grele in care trebuie efectuate calcule unele mai simple precum sunt adunarile si scaderile, dar si unele mai grele cu inmultiri si impartiri.

Totii copii trebuie sa joace si acest gen de joculete educationale, pe langa celelalte de actiune sau cu impucaturi care ii atrag evident mult mai mult. Astfel, acestea au fost special create pentru a atrage totii copii sa invete prin intermediul personajelor cum sa numere, sa socoteasca sau sa invete literele din alfabetul latin. Unele dintre acestea sunt si in limba engleza, astfel incat copilul tau poate sa invete inca de mic o limba straina atat de recunoscuta si ceruta cum este limba engleza, sa se obisnuiasca cu ea, sa recunoasca cuvintele in limba engleza asociate cu imaginile, dar si cu fonetica si pronuntia acestora.

De asemenea, vom adauga si joculete in franceza sau alte limbi cu care copii este bine sa se familiarizeze de mici, sa isi dezvolte perspectivele, modul de a gandi dar si imaginatia care este pusa la incercare in multe dintre acestea. Unele dintre elementele acestei categorii de jocuri online educative sunt structurate pe niveluri de dificultate, astfel toti copii pot parcurge o parte din ele, in functie de varsta acestora.
Jocuri Educative 8.50 out of 10 based on 4 votes.

Jocuri noi din categoria Jocuri Educative

Joc 2048 in doi Joaca 2048 in doi unul dintre cele mai iubite joculete educative in care inveti cum sa aduni nume...
Joc 2048 in doi
Joc 2048 Joaca 2048. Acesta este un joc educativ, un joc matematic, ce prevede translatarea unor patrate c...
Joc 2048
Sah 3D Multiplayer Jocul de sah nu a fost niciodata mai atractiv. Un joc 3D ce poate fi jucat in mod multiplayer con...
Sah 3D Multiplayer
Capitalistul Nebun Capitalistul Nebun este un joc educativ despre cum functioneaza lucrurile la bursa, cum poti face...
Capitalistul Nebun
Testul Imposibil de Trecut Quizul Imposibil de Trecut este cel mai greu test de inteligenta pe care ai incercat vreodata sa ...
Testul Imposibil de Trecut
Mickey Mouse Matematica Testul de matematica impreuna cu Mickey Mouse, un joc educativ in care calculele matematice devin...
Mickey Mouse Matematica