Jocurile Noastre

Wuf.ro » Jocurile Noastre
In aceasta categorie a siteului www.wuf.ro vom adauga jocurile produse si publicate sub sigla siteului nostru. Ele sunt joculete din diferite categorii de care, toti jucatorii si amatorii jocurilor flash in browser se pot bucura. Primul joc publicat de catre noi este Barbie Castelul de Diamant, un joc in care tu va trebui sa cauti opt diferente in fiecare dintre nivele, obtinand astfel puncte. Scopul jocului este de a completa toate cele 6 niveluri si a de obtine un punctaj cat mai mare in fiecare dintre acestea. In cazul in care nu vei reusi sa gasesti 8 diferente intr-un nivel, nu va fi nici o problema, jocul este constrit de asa natura incat sa poti merge mai departe. Prin intermediul butonului Hint, vei primi trei sugestii de diferente intre cele doua poze, in fiecare dintre nivelurile acestui joc.

De aici puteti downloada jocuri flash in mod gratuit pentru siteurile tale, le poti publica fara sa fie nevoie sa ne contactezi. Ai nevoie de joculete flash, unity sau shockwave pentru siteul tau si nu stii de unde poti downloada in mod gratuit, fara a cere acordul proprietarilor? Atunci ai ajuns unde trebuie, aceasta pagina promoveaza publicare acestor joculete in cat mai multe siteuri de pe internet. In cazul in care siteul tau are deja publicate unul sau mai multe joculete sub sigla acestora, iar tu vrei sa facem un schimb de jocuri, contacteaza-ne prin emailul postat pe pagina de contact, in termen de 24-48 de ore veti primi un raspuns cu toate detaliile despre schimbul de jocuri intre siteurile noastre.

Jocurile acestea pot fi downloadate si jucate si de pe calculator, in cazul in care nu detineti o conexiune permanenta la internet, astfel in timpul liber va puteti bucura de ele, in mod suta la suta gratuit. Cele mai bune si in trend joculete flash, vor fi adaugate in aceasta categorie, fie ele cu personaje sau fara. Nu ezita sa folosesti pagina de contact pentru alte detalii sau nelamuriri.

Descarca aceste jocuri de aici.
Jocurile Noastre 9.50 out of 10 based on 8 votes.

Jocuri noi din categoria Jocurile Noastre

Barbie Castelul de Diamant Jocul Barbie Castelul de Diamant este primul joc produs de catre wuf.ro, acesta este un joc super...
Barbie Castelul de Diamant