Jocuri la Dentist

Wuf.ro » Jocuri la Dentist
In jocurile la detinst trebuie sa iei loc pe scaunul dentistului si sa rezolvi problemele pacientilor, de cele mai multe ori personaje. Desi majoritatea persoanelor se tem sa intre in cabinetul unui doctor stomatolog, acest lucru este unul inevitabil daca tinem la sanatatea si aspectul danturii noastre. Vizitele la dentisti trebuie sa aiba loc cel putin de doua ori pe an, pentru a nu aparea surprize si complicatii ulterior. Aceste jocuri la dentist, in acest sens, sunt si foarte educative, invatand copii si adulti deopotriva sa mearga la dentist, prin intermediul exemplelor negative prezente in jocurile ce vor adaugate acestei categorii.

Problemele stomatologice ale pacientilor sunt dintre cele mai diverse, la fel ca in realitatea cotidiana. Problemele cavitatii bucale pot veni si din alte cauze decat cea a cariilor sau a problemelor cu dintii. Pot interveni diferite infectii, probleme ale gingiilor sau ale cerului gurii pacientilor. Invata sa faci un detartraj, sa rezolvi cariile dar si alte probleme intampinate de multi dintre noi, invata sa pastrezi ingiena orala si sa ai o dentitie cat mai sanatoasa.

In unele dintre aceste jocuri la dentist vei avea de plasat aparate dentare pe dintii pacientilor, numite in termeni de specialitate aparate ortodontice. In unele cazuri va trebui sa reglezi unii dintre brachetii dispusi pe dintii pacientilor care s-au dezlipit sau chiar au cazut. Dupa cum va spuneam si la inceputul acestei descrieri, cele mai multe dintre aceste jocuri, pentru a fi mult mai atractive in special pentru copii, sunt cu personajele indragite din desenele animate sau din filmele de animatie.
Jocuri la Dentist 6.00 out of 10 based on 2 votes.

Jocuri noi din categoria Jocuri la Dentist

Elsa la Dentist Jocul Elsa la Dentist este jocul in care copii se obisnuiesc cu dentistii si cu problemele dentar...
Elsa la Dentist
Inspectorul Gadget la Dentist Inspectorul Gadget se afla in fata dentistului si trebuie sa isi rezolve probleme danturii. Desi ...
Inspectorul Gadget la Dentist