Jocuri de Nascut Copii

Wuf.ro » Jocuri de Nascut Copii
In aceast categorie, in special fetele se vor intalni cu foarte multi bebelusi, care se vor nastere fie pe cale naturala fie prin cezariana. De cele mai multe ori in cadrul acestei categorii veti regasi nasteri prin cezariana cu diferite personaje foarte cunoscute precum sunt printesele din Frozen Ana si Elsa. Aceste doua printese sunt foarte des intalnite in cele mai noi dintre jocurile de fete, aparute recent pe siteurile de profil. Aceasta o categorie in special accesata de fete si fetite, deoarece ele sunt mai interesate si mai pasionat in acelasi timp de procesul nasterii, dar in special de bebelusii si de copii mici si simpatici. In cazul in care acestia sunt si mici printisori totul devine o satisfactie mult mai intensa pentru fiecare dintre jucatoarele siteului nostru.

Acest tip de joculete va prezinta intr-un mod foarte placut, dar si natural pasii care sunt parcursi la nasterea unui copil, a unui bebelus, cand acesta se intalneste prima data cu mamica lui. In general ca joculetele ce operatii de cezariana sau de nascut natural sunt prezente si alte personaje de basm precum: Frumoasa din Padurea Adormita, Rapunzel, Alba ca Zapada sau multe altele. Ele sunt dintre cele mai diverse, avand pasi diferiti de efectuat.

Ce trebuie defapt sa faceti in astfel de joculete, ei bine, in primii pasi va trebui sa va ocupati de anestezie, si de pregatirea pentru operatia propriu zisa. Dupa care se trece direct la nasterea bebelui si inmanarea copilului mamei acestuia. Asa se va intampla in marea majoritatea a celora de cezariana, care presupun operatia, dar vor exista si joculete de nascut sub apa sau alte metode inovative si moderna de nascut mai usor si mai sigur. In cazul in care vreti joculete din aceasta categorie cu diferite personaje scrieti-ne pe facebook sau contactati-ne prin emailul afisaj la pagina de contact, iar noi vom aduce in cel mai scurt timp joculete cu personajele voastre preferate in sala de nasteri.
Jocuri de Nascut Copii 9.71 out of 10 based on 7 votes.

Jocuri noi din categoria Jocuri de Nascut Copii

Ana Naste Prin Cezariana In acest joc o vei ajuta pe Ana din celebrul deja film Frozen sa nasca prin cezariana. Operatia n...
Ana Naste Prin Cezariana