Jocuri cu Taxiuri

Wuf.ro » Jocuri cu Taxiuri
Jocurile cu taxiuri au cunoscut un trend ascedent in ultimi ani de zile. Misiunile principale in aceste joculete sunt acelea de prelua comenzi prin intermediul firmei de taxi si de a trasnporta clientii in siguranta la destinatia dorita de catre acestia. In unele din ele vei avea posiblitatea sa conduce chiar de la volanul masinii de taxi, astfel experienta de taximetrist va fi mult mai interesanta si mai atractiva. In altele va trebui sa indeplinesti aproximativ aceleasi misiuni, doar ca de data aceasta scopul tau principal va fi acela de a obtine de la primarie atestatul de taximetrist, care iti va permite sa lucrezi ca sofer de taximetru. Intra in statia de taxiuri si asteapta, sau mai bine preia comenzi telefonice la dispeceratul de taxi si transporta clientii pe cel mai rapid traseu. Acumuleaza cat mai multi dolari in joculete care permit acest lucru, imbunatatesteti taximetrul pentru a satisface si clientii mai pretentiosi. Astfel vei putea sa iti evoluezi sistemul de incalzire al masinii, tapiteria, difuzoarele si boxele, dar si parti ale motorului, pentru a avea o masina mai viabila si mai potrivita pentru cerintele moderne pe taxiuri.

Unele dintre acest jocuri de taxi sunt 3d, experienta de juca online un joculet tridimensional cu taxiuri este fascinanta. Asadar te vei putea plimba in voie prin tot orasul, preluand doar comenzile care ti se par atractive. Unii oameni, vor vedea ca nu ai nici un client, si iti vor face un semn discret ridicand mana pentru a-i lua in taxi. Tu decizi pe cine iei in propria masina si la care apeluri ale cetatenilor orasului vei raspunde pozitiv. Condu masina si de la volan, avand afisate in fereastra jocului chiar si pedalele masinii, si distreaza-te facand nebunii prin oras cu taxiul. Nu ezita sa o iei pe scurtaturi, printre blocuri, ori de cate ori vei avea ocazia, astfel vei reusi sa transporti mai multi clienti de taxi la destinatie, avand posibilitatea de a face un scor mai mare in joculete care au si un cronometru. Daca vezi vreun cronometru, inseamna ca trebuie sa te grabesti pentru a prelua cat mai multe comenzi, oprirea pe punctul indicat este o necesitate, altfel clientul nu va cobora din masina, iar tu vei pierde timp pretios. Unele dintre cele mai populare elemente ale aceste categorii sunt crazy taxi sau taxi driver. In aceste jocuri este permis sa conduci nebuneste pentru a ajunge la destinatie in timpul dat. Unele dintre ele vor fi tot cu masini de taxi insa va trebui sa faci parcari dintre cele mai dificile, celelalte jocuri cu parcari de masini si tiruri le vei gasi intr-o alta categorie.
Jocuri cu Taxiuri 9.20 out of 10 based on 10 votes.

Jocuri noi din categoria Jocuri cu Taxiuri

Camion Taxi 3D Camion de taxi este un joc 3D care poate fi jucat atat de pe laptop, cat si de pe desktop. In ace...
Camion Taxi 3D
Taxi Complex Taxi Complex este jocul Sim Taxi, un joc complex cu taxiuri deoarece poti face absolut orice in a...
Taxi Complex
Taxi cu Volan Jocurile cu taxiuri precum acesta sunt foarte populare in ultima perioada. Acest tip de jocuri it...
Taxi cu Volan
Gangsterul Taximetrist Jocul cu taxiuri Gansterul Taximetrist este un joc special cu taxiuri in care intri ca sofer de t...
Gangsterul Taximetrist
Condu Taxi in Oras Meseria de sofer de taxi nu este una usoara, astfel nu oricine poate sa conduca un taxi, sa respe...
Condu Taxi in Oras
Taxi Expres Jocul taxi expres este un joc cu taxiuri online in care trebuie sa treci 10 nivele diferite in ca...
Taxi Expres
Licenta de Taxi 3D In acest joc cu taxiuri 3d va trebui sa conduci prin capitala Statelor Unite ale Americii, New Yo...
Licenta de Taxi 3D