Jocuri de Biliard

Wuf.ro » Jocuri de Biliard
In aceasta categorie se pot destinde toti fanii jocurilor de biliard si snooker clasicele joculete cu bile de culori diferite si tacuri, foarte populare in intreaga lume. Cu siguranta ai fost cu prietenii prin oras la o partida de biliard sau snooker pe bani, pentru cei mai avansati biliardul devine usor si se axeaza pe snooker. Snookerul profesionist este jucat la nivel mondial de profesionisti care produc foarte multi bani din acest joc. Aici iti poti exersa jocul in mod gratuit, poti sa iti dezovlti loviturile speciale, poti invata lovituri cu diferite efecte pe care ti-a for frica sa le incerci la masa reala, pentru a nu distruge masa de biliard sau snooker care sunt foarte scumpe sa le platesti sau poate chiar tacul la o lovitura puternica. In nenumaratele meciuri pe care le poti disputa joculetele online care se joaca contra altor internauti, unii mai incepatori altii adevarati profesionisti te vor face un jucator mai bun. Selectia va fi riguroasa deoarece exista numeroase joculete populare si foarte populare, cautate de catre pasionati ai jocului din intreaga lume.

Cu siguranta unul dintre cele mai populare jocuri din acest domeniu este 8 ball pool lansat de catre echipa de la minicilp acum cativa ani, desi in ciuda trecerii anilor nu o produs nimeni un joc de biliard online la fel de complex si de bun. In acesta iti poti cumpara tacuri noi si mai performante cu care vei lovi bilele de la jocul de biliard cu mai multa precizie, poti obtine rankuri noi, iti poti depasi adversarii castigand cat mai multe partide, poti juca contra prietenilor tai cautandu-i dupa nicknameul lor de jucator. Cel mai cautat dintre jocurile de biliard in doi care trebuie neaparat incercate daca ati ajuns pe aceasta pagina a siteului wuf.ro, deoarece aveti posibilitatea sa ajungeti sa jucati contra celor mai buni din intreaga lume, posibilitate care o veti obtine treptat deoarece adversarii vor fi alesi de aproximativ acelasi nivel ca si al tau. Numarul oamenilor care se joaca 8 ball polldepaseste ordinul miilor la orice ora din zi sau din noapte, astfel nu aveti sansa sa va plictisiti sau sa nu va gasiti vreun adversar indiferent de ora la care vi s-a facut pofta de biliard. Incercati diferite turnee cu ajutorul carora puteti obtine diferite premii care va vor creste in clasamentul mondial. Doar dupa acumularea mai multor puncte, va puteti cumpara diferite tacuri dintre cele mai speciale, puse la dispozitie in acest joc, care il puteti juca gratuit cu sau fara crearea unui cont direct de pe www.wuf.ro.
Jocuri de Biliard 9.08 out of 10 based on 13 votes.

Jocuri noi din categoria Jocuri de Biliard

Biliard in 2 Real Biliard in 2 Real este un joc de biliard gratuit ce poate fi jucat direct in browserul tau de int...
Biliard in 2 Real
Biliard Real 3D Acesta este un joc foarte cautat de jucatorii de jocuri gratis online deoarece este un joc de bil...
Biliard Real 3D
Snooker Profesionist Snooker Profesionist este un joc flash gratis de snooker online in care poti face cele mai mari b...
Snooker Profesionist
Breakuri Snooker In acest joc de snooker online poti invata sa joci snooker, dar in special sa realizezi br...
Breakuri Snooker
Biliard Profesionist Billiards Master Pro este un joc de biliard pentru jucatori profesionisti si recomandat pe...
Biliard Profesionist
8 Ball Pool 8 Ball Pool este cu siguranta cel mai popular joc de biliard online din intreaga lume. Ace...
8 Ball Pool