Jocuri Bomberman

Wuf.ro » Jocuri Bomberman
Jocurile din aceasta categorie le dedicam tuturor fanilor de jocuri bomberman, care isi amintesc cu placere de copilariei prin intermediul jocurilor mai clasice sau abia acum le descopera pe cele mai noi dintre acest piese de jucarie numite bomberman, care sunt niste omuleti de tipul lego care se lupta intre ei pana la ultimul supravietuitor in lupta cu bombele cu ceas care explodeaza la un anumit interval de timp dupa plasarea acestora pe harta. Cele mai populare si cautate dintre acestea sunt cele care pot fi jucate in doi sau mai multi, astfel fiecare putand sa joace contra prietenilor sau colegilor de la aceeasi tastatura, astfel putand fi create momente deosebita si o experienta placuta si amuzanta. Cele mai noi elemente ale categoriei sunt cele de bomberman 3d care au aparut recent datorita evolutiei programelor de dezvoltare a joculetelor online, iar wuf.ro un site care se axeaza mai mult pe jocuri 3d va aduce si in aceasta categorie la fel ca in toate celelalte toate 3d-urile noi ce tin de aceasta categorie.

Unele dintre aceste lupte de bomberman online sunt mult mai evoluate fata de cele cu care probabil sunteti obisnuiti, dar daca sunteti persoane deschise la schimbari, puteti descoperi parti foarte interesante ale celor mai noi aparitii in care sunt introduse diferite portaluri care va transporta dintr-o parte a labirintului in spre alta, gauri negre care transporta si inamicii in aceeasi masura ca pe bombermanul tau. Mai puteti intalni urme de praf de pusca care va pot scadea din viata daca flacara unei bombe le atinge si multe altele abilitati noi care cumulate pe parcursul unui nivel va pot face indestructibili si capabili sa va invingeti oricare adversar. In acest tip de joculete cei care reusesc sa acumuleze mai multe abilitati in prima parte a meciului(early game), va avea mai multe sanse sa ramana mai mult in meci chiar sa il si castige.
Jocuri Bomberman 9.11 out of 10 based on 9 votes.

Jocuri noi din categoria Jocuri Bomberman

Bomberman 6 Baatman Jocurile cu bomberman nu au continuat sa traiasca prin intermediul fanilor lor chiar si dupa disp...
Bomberman 6 Baatman
Bomberman Spatial Bomberman este un joc clasic si foarte vechi care a rezistat in lupta cu timpul astfel desi a apa...
Bomberman Spatial
Bomberman 9 Acesta este cel mai nou joc de bomberman aparut pe internet. Joaca acest joculet pentru copii si ...
Bomberman 9
Piromanii Bomberman 3d Jocul Piromanii Bomberman 3d este un joc foarte complex de bomberman gratis. In acest joc ...
Piromanii Bomberman 3d
Joaca cu focul 2 Joaca cu Focul 2 este un unul dintre cele mai apreciate jocuri bomberman care se pot juca ...
Joaca cu focul 2