Jocuri Sportive

Wuf.ro » Jocuri Sportive
In aceasta categorie vom incerca sa adunam jocuri cat mai diverse, din cat mai multe sporturi regasite pe intreg globul, pentru a multumi preferintele fiecaruia dintre vizitatorii nostrii. Fiecare dintre noi are un sport preferat pe care prefera sa il practice de fiecare data cand are putin timp liber in detrimentul altora, pe care sa il urmareasca la televizor sau sa il joace intr-un joculet online. Aici in aceasta categorie, toti pasionatii de miscare, de sport, de sanatate, vor gasi un joc in care sa se regaseasca care sa le aduca zambetul pe buze in momentul in care il joaca, sa le faca cu adevarat placere. Pintre multe dintre ele vor fi jocuri de sport 3d atent alese, pentru ca unde poti sa te simti mai bine, mai aproape de realitate daca nu in joculete tridimensionale de o calitate ireprosabila, totul in scopul multumirii si a celor mai pretentiosi dintre utilizatorii siteului nostru.

Printre aceste jocuri sportive veti intalni si multe elemente 3D, deoarece siteul Wuf.ro incearca sa aduca cele mai de calitate joculete in fata fanilor genului, dar si unele mai complexe care contin mai multe joculete intr-unul, ca exemplu vom da sporturile olimpice, triatlonul sau altele care se desfasoara sub forma de stafeta. Invata regulile de la cat mai multe sporturi precum: rugby, fotbal american, tenis de camp, golf, ping pong etc., jocurile de fotbal le gasiti intr-o categorie speciala, cu ajutorul acestor jocuri si arata-le si prietenilor tai care te-au impresionat, care te-au facut sa te simti cel mai bine jucandu-le. Unele dintre elementele acestei categorii vor infatisa joculete cu miscare dar care nu sunt considerate neaparat sporturi, precum este parkourul, dar noi il vom considera un sport deoarece are miscari ample, solicitante care necesita si un nivel ridicat de pricepere. Alte joculete vor fi doar franturi ale sporturilor, practic partile cele mai interesante, precum ar fi in cazul baschetului aruncarile la cos, loviturile cu racheta la perete, care mai nou a devenit chiar un sport squash.
Jocuri Sportive 8.00 out of 10 based on 4 votes.

Jocuri noi din categoria Jocuri Sportive

Stickman Badminton Cel mai nou joc din categoria cu jocuri sportive este Stickman Badminton. In acest joculet online...
Stickman Badminton
Parkour pe Strada Maestrul Parkourului este un personaj foarte abil in acest sport. In acest joc gratis vei executa...
Parkour pe Strada
Rugby 3D Un joc senzational de rugby 3d poate fi jucat acum online pe siteul Wuf.ro, cel mai nou si putern...
Rugby 3D
Tenis pe Zgura 3D Jocurile tridimensionale sunt cele mai cautate jocuri sportive deoarece acestea aduc jocul de ten...
Tenis pe Zgura 3D
Tenis de Camp Odata cu acest joc de tenis de camp incep turneele mari de tenis de la Wimbledon, Indian Wells, R...
Tenis de Camp
Baschet 3D Jam Shoots Basketball Jam Shoots este unu dintre cele mai noi jocuri de baschet 3d care a fost lansat...
Baschet 3D Jam Shoots
Baschet Urban Baschet Urban este un joc de baschet online foarte interesant. Fiecare echipa este ...
Baschet Urban
Jocurile Olimpice Londra 2012 Jocurile Olimpice Londra 2012 este unul dintre cele mai complexe jocuri de sport pe care l...
Jocurile Olimpice Londra 2012