Jocuri de Sarutat

Wuf.ro » Jocuri de Sarutat
Jocurile de sarutat sunt un real succes datorita faptului ca sunt cautate de foarte multi dintre tinerii din Romania. Marea majoritate a lor nu stiu cum sa sarute si nu au facut-o niciodata. De aceea ei sunt foarte entuziasmati in momentul in care reusesc sa sarute pe cineva intr-un joculet de acest gen. Ei bine, trebuie sa stiti ca nu trebuie sa va fie rusine cu faptul ca nu ati sarutat niciodata pe nimeni, sau ca si daca ati avea acum pe cineva mai apropiat nu ati avea curajul sa il sau sa o sarutati. Toata treaba asta decurge in mod firesc, natural si normal pentru fiecare om odata cu inainte in varsta, cu pragul maturizarii atat corporale, cat si mentale. Aceste joculete sunt preferat atat de fete cat si de baieti. In cadrul acestora tu vei avea ocazia sa vezi cum se procedeaza in cazul executarii unui sarut, vei saruta mai multe fete sau baieti, in functie de fiecare joc in parte, astfel incat sa gasesti experienta si curajul necesar pentru a o putea face la un moment dat.

In unele dintre aceste jocuri de sarutat, va trebui sa incerci sa saruti cat mai multe fete, fara ca prietena ta sa te vada, sau sa iti saruti prietena fara ca alte persoane, precum: parintii ei, fratii ei mai mici, vecinii sau alte persoane, sa te vada. Altele din aceasta categorie sunt pregatite pentru cei mai romantici dintre voi, care stiu sa respecte zile precum Valentine’s Day sau Dragobetele. In aceste joculete cu saruturi, pupici si inimioare veti descoperi multe personaje in timiditatea sau curajul carora va veti regasi. Unele dintre personaje vor fi prea timide sa isi sarute iubitul sau iubita in timp ce altii vor saruta multe persoane fara nici o inhibitie. Descopera cat mai multe elemente din aceasta categorie si poti invata si sa saruti in mai multe moduri, facand mai multe tipuri de abordari.
Jocuri de Sarutat 7.33 out of 10 based on 3 votes.

Jocuri noi din categoria Jocuri de Sarutat

Tom si Angela Saruturi Tom si Angela cele doua pisici baiat si fata celebre din aplicatiile talking de pe smartphoneuri ...
Tom si Angela Saruturi
Saruturi in Cinema Jocurile cu diferite tipuri de saruturi, in diferite locatii precum: in parc, la scoala, pe strad...
Saruturi in Cinema
Saruturi in Scoala Primele saruturi in viata oricarui tanar apar in timpul scolii unde fiecare se indragosteste prim...
Saruturi in Scoala
Saruta Broasca Jocul Saruta Broasca este un joc de sarutat cu o poveste de basm in spate foarte frumoasa dar cun...
Saruta Broasca
Sarutul Printesei Unele dintre cele mai apreciate jocuri de fete sunt acele jocuri cu printese. In acest [i]...
Sarutul Printesei
Saruturi la Piscina In acest joc de sarutat online tu ii vei avea in prim plan pe Chain si prietenul ei Allan,...
Saruturi la Piscina