Jocuri de Bataie

Wuf.ro » Jocuri de Bataie
Aceasta este o alta categorie create special pentru copii, pasionati de lupte, de batai, de arte martiale, pentru acestea sunt jocurile din aceasta pagina aduse in special pentru baieti dar si pentru o anumita parte a fetelor. In aceste jocuri de bataie va veti putea lupta in diferite ringuri contra adversarilor periculosi si bine antrenati. Jucati cat mai multe dintre elementele acestei categorii, pentru a invata sa loviti cat mai bine si pentru a putea de asemenea sa executati si cele mai dificile lovituri sau sa blochezi cele mai complicate lovituri ale adversarului. Fiecare dintre jucatorii acestei categorii are un stil de lupta diferit si gandeste diferit fiecare lovitura si momentul considerat prielnic atat pentru a ataca cat si pentru a bloca loviturile adversarilor. Dovedeste-ti capacitatile de luptator si devin-o cel mai bun in fiecare dintre aceste stiluri de lupta, un adevarat campion al ringului.

Fiecare joculet interpreteaza in parte un alt stil de lupta, de la stilul SF - fantastic precum sunt cele din seria Mortal Kombat, pana la multele stiluri de arte martiale intalnite in fiecare colt al lumii contemporane, fiecare partile sale eficiente, dar si frumusetea oferita privitorului, motiv pentru care au devenit sporturi internationale, unele dintre ele prezente si la Olimpiada. Invata stiluri noi de lupta din aceste joculete si vei percepe altfel sporturile de contact de acum inainte.

In unele din aceste lupte eroul tau va avea diferite puteri supranaturale. Cu ajutorul acestora, vei putea face diferite fatalitati cu care iti vei dobori mai rapid adversarii, scazandu-le din viata mai mult ca si in loviturile normale. Castiga cat mai multe turnee si incearca sa devii un maestru luptator al cat mai multor tipuri de arte martiale pe care le vei descoperi in aceste jocuri. In aceasta categorie vei gasi o diversitate de jocuri de bataie gratuite, unele mai atractive ca celelalte. In unele vei putea sa lupti ca un boxer adevarat doar cu pumnii, in altele vei putea sa lupti si cu picioarele asemenea luptatorilor de local kombat, iar in altele vei putea sa foloseste diferite fatalitati, care odata incarcate iti vor da o putere superioara sau iti vor oferi puncte bonus daca reusesti sa lovesti cu ele.
Jocuri de Bataie 9.33 out of 10 based on 6 votes.

Jocuri noi din categoria Jocuri de Bataie

Mayweather vs Pacquiao Jocul Mayweather vs Pacquiao, meciul de box al anului 2015, ce a avut loc la 2015, te aduce in ri...
Mayweather vs Pacquiao
Trage de Masa Trage de Masa este un joc de bataie ce poate fi jucat de doua persoana de la aceeasi tastatura. U...
Trage de Masa
Sparge Gheata Jocul in care trebuie sa spargi zidurile de gheata cu pumnul, omul trebuie sa loveasca cu pumnul ...
Sparge Gheata
Stai Deasupra Stai Deasupra sau Get on Top este un joc de bataie multiplayer, ce poate fi jucat de doua persoan...
Stai Deasupra
Fugi Ninja Fugi 3 Fugi Ninja Fugi 3 este noul joc cu ninja din seria jocurilor, cunoscut si dupa numele sau origina...
Fugi Ninja Fugi 3
Fugi Ninja Fugi 2 Aventurile soldatilor ninja din indepartatul continent asiatic, unde s-au nascut si marile legend...
Fugi Ninja Fugi 2
Fugi Ninja Fugi Acesta este un joc cu ninja foarte popular, putem spune unul dintre cele mai populare din lume la...
Fugi Ninja Fugi
Kick Boxing Pentru toti fanii sporturilor cu lupte vom adauga in aceasta categorie de jocuri cu batai, cele m...
Kick Boxing
Jocul Ahile Foarte lume a auzit de legenda marelui luptator Ahile, care a fost un mare luptator in Grecia Ant...
Jocul Ahile
Mortal Kombat Karnage Mortal Kombat este unul din cele mai cunoscute si vechi jocuri de bataie din lume. Acesta ...
Mortal Kombat Karnage